Ik vind openheid, transparantie en soberheid binnen de overheid en binnen de Provinciale Staten een groot goed. Dit zijn zaken die de PVV nastreeft en probeert te bewerkstelligen. Daarnaast heeft de politieke elite in Flevoland lang genoeg aan het roer gezeten (ruim 25 jaar) en het is tijd dat daar verandering in komt.
Een van de directe aanleidingen om in de politiek te gaan was dat binnen de overheid een enorm percentage aan externen ingehuurd wordt dat met buitensporige geldbedragen naar huis gaat. Ik wil me hard maken voor het terugdringen van het percentage externen en de bijbehorende vergoedingen door openheid en transparantie na te streven.
In de Provinciale Staten zal ik me deze statenperiode inzetten voor het dossier van de overheveling van de jeugdzorg van de provincie naar de gemeenten. Dit is een omvangrijk proces waar veel voorbereiding in gaat zitten.
Ik ben een echt stadsmens en het zal dan ook niet verbazen dat ik woonachtig ben in de grootste stad van Flevoland: Almere.
In het dagelijks leven ben ik manager bij de GGD Flevoland.
Mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn uit eten gaan, reizen en skiën.

Foto Irene Joosse

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 43 gasten en geen leden online