•  cms retina.full cover

Negatieve gevolgen klimaatakkoord

De groene gekkies hebben het eindelijk voor elkaar. Dankzij de huidige coalitie partijen in Den Haag en in Flevoland moet u de komende jaren fors gaan betalen voor de onzinnige gedachte dat wij het klimaat kunnen beïnvloeden. Klimaatverandering vindt al plaats sinds het ontstaan van de aarde, zelfs toen er nog geen mensen rondliepen. De veranderde activiteit van onze zon, de inslag van een grote meteoriet, vulkaanuitbarstingen, etc. zijn hiervoor al eeuwenlang verantwoordelijk. Denken de groene gekkies nu echt dat wij als mens verantwoordelijk zijn voor ijstijden of vulkaanuitbarstingen? De gedachte dat wij het klimaat kunnen beïnvloeden is simpelweg belachelijk. Maar het onlangs gesloten klimaatakkoord beweert van wel. En juist vanwege die idiote gedachte moeten wij de komende jaren per inwoner duizenden euro’s extra gaan betalen voor zinloze maatregelen. Iedereen moet in het klimaatakkoord overstappen van gas naar een andere vorm van energie. Het meest belachelijke alternatief, het verbranden van hout, is daarbij populair. Noem het maar boerenslimheid, maar voor hout heb je bomen nodig en die moeten toch juist worden gered??? Daarnaast zal uw energierekening honderden euro’s omhoog gaan, omdat groene energie veel duurder is. En het effect is zinloos.

PVVbedankt

Wij gaan ook deze vier jaar weer keihard voor u knokken in Flevoland.

Download hier ons verkiezingsprogramma voor de Provinciale Verkiezingen 20 maart aanstaande.

Met gepaste trots presenteert de PVV Flevoland haar kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van dit jaar. Een sterke groep waarmee we de politieke strijd zullen aangaan met de andere partijen. Zoals altijd zal de insteek zijn om te proberen de grootste te worden in Flevoland.
Daarvoor hebben we uw stem nodig op 20 maart 2019

Kandidaten PVV Flevoland 2019
1. Chris Jansen - Almere
2. Willem Boutkan - Almere
3. Kees Kok - Almere
4. Irene Joosse - Almere
5. Jan Meindert Keuter - Urk
6. Sander Homan - Lelystad
7. Bianca Boutkan - Dronten
8. Ramona Aukes - Almere
9. Jan Wakker - Urk
10. Nico Outhuijze - Lelystad
11. Hendrik Wakker - Urk
12. Ashwin van Stormbroek - Lelystad
13. Toon van Dijk - Almere

 

Voorzitter,

Niemand zit te wachten op een herhaling van alles dat is gezegd tijdens de vorige besprekingen.

Waar wel iedereen op zit te wachten is op een goed besluit van Provinciale Staten over de toekomst van de Oostvaardersplassen. Naar alle mensen die de afgelopen weken berichten hebben gestuurd naar ons via twitter, Facebook, email, etc: ‘Ja, de PVV is voor verandering’. Naar alle mensen die nu ook weer de moeite hebben genomen om naar het provinciehuis te komen: ‘Ja, de PVV is voor verandering’. Naar iedereen in heel Nederland en zelfs daarbuiten die zich zorgen maken: ‘Ja, de PVV is voor verandering’.

Dank aan alle insprekers, die weer de moeite hebben genomen om te komen, hun mening te verkondigen en ons met de neus op de feiten te drukken.

Het drama met de grote grazers in de Oostvaardersplassen is al sinds de oprichting van de PVV in 2005 een zeer belangrijk onderwerp waar wij een uitgesproken mening over hebben:

Nu, in juni 2018 krijgt de PVV op bijna alle pijnpunten volledig gelijk en wordt het tijd deze eindelijk door te voeren. Wij pleiten al jarenlang voor:

Subcategorieën

Provinciale Staten Verkiezingen 2019


rutte weg voorkant

We hebben 6 gasten en geen leden online