1. Chris Jansen
Chris JAnsen
Geboren: 1966

Flevoland is de mooiste provincie van Nederland met als kenmerken ruimte en rust. Wat mij betreft zal dit zo blijven. Daarom zal ik namens de PVV alles in het werk stellen om het vertrouwen van de kiezers terug te betalen.

Contact Chris

 

2. Irene Joosse
Irene Joosse
Geboren: 1974

Ik vind openheid, transparantie en soberheid binnen de overheid en binnen de Provinciale Staten een groot goed. Dit zijn zaken die de PVV nastreeft en probeert te bewerkstelligen.

Contact Irene

 

3. Willem Boutkan
Willem Boutkan
Geboren: 1955

Flevoland is een provincie die vanaf het ontstaan is geregeerd door dezelfde partijen. Ongecontroleerd en zonder tegenspraak geld uitgeven is gewoon geworden. Als PVV-lid in de Provinciale Staten zet ik mij in om dit te veranderen.

Contact Willem

 

4. Kees Kok
Kees Kok
Geboren: 1949

De PVV is voor mij de partij waar ik iets kan doen aan de onvrede die ik heb met vastgeroeste lokale structuren, het ontbreken van transparantie in beleid en uitgaven, het negeren van belangen van burgers en het laten liggen van thema's die leven.

Contact Kees

 

5. Jan Meindert Keuter - burgerlid
Jan Meindert Keuter
6. Ramona Aukes - fractiemedewerker
Ramona Aukes
 

Ik ben in 2014 actief geworden in de politiek. Ik wilde toen mijn ervaring en kennis gebruiken voor een veilig en leefbaar Almere. Ik wilde hierin mijn bijdrage leveren, in plaats van aan de zijlijn te blijven staan en alleen maar te roepen. En eigenlijk is dat nu nog steeds het geval, maar niet alleen voor Almere maar voor de hele mooie provincie Flevoland. Ik zal dan ook met mijn kennis en ervaring, mijn PVV-fractie van de Staten zo goed mogelijk ondersteunen, om samen met mijn fractie me te blijven inzetten voor een leefbaar en veilig Flevoland.

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: Wil je PVV-Tweede Kamerlid worden? Vechten voor ons land en tegen de elite, de EU, de massa-immigratie en de islam?…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @JoostNiemoller: Dit is het grote gevaar. Wat Afshin Ellian hier zegt: "De vernietiging van de middenklasse is de eerste serieuze stap o…

by PVV Flevoland

We hebben 5 gasten en geen leden online