•  cms retina.full cover

Donderdag 3 september 2015 kwam Geert Wilders naar Zeewolde. Hij heeft ingesproken tijdens de raadsvergadering over de komst van een AZC met 600-1500 plekken. De PVV wilde hiermee een laatste poging doen om dit te voorkomen en de inwoners van Zeewolde, die in meerderheid hier tegen zijn, een hart onder de riem te steken.

Geert somde meerdere inhoudelijke argumenten op waarom dit levensgevaarlijk en onnodig is. Veel bezoekers konden zich hierin vinden. Eindelijk een partij die voor hen opkomt en niet zijn oren laat hangen naar Brussel of het flut kabinet in Den Haag.

Tevens vroeg hij zich af waarom er geen burgerreferendum werd gehouden over zo een controversieel onderwerp. Ondanks de luide roep hierom van de inwoners gaat dit niet gebeuren. De politieke kliek in Zeewolde (en de rest van Nederland en zelfs Europa) is doodsbang voor dit middel vanwege de mogelijke uitkomst. Eigenlijk is het schandalig dat we in een democratisch land niet vaker een referendum houden. D66 is hiervan altijd voorstander geweest, maar Pechtold is tegenwoordig meer een communistische dictator dan een liberaal. Om zijn EU droom te verwezenlijken zet hij alle principes overboord, waardoor uiteindelijk de Nederlanders de dupe zijn.

Ditzelfde geldt ook voor Rutte en zijn linkse VVD. De PvdA, SP, GL en CU zijn stomverbaasd, maar dolblij over de linkse koers van de voormalige liberale partijen. Alles moet wijken voor de EU. Dat we daarom tienduizenden nepvluchtelingen naar Nederland halen interesseert hen niet. Net zo min als het enorme gevaar van islamitische terroristen die zich verbergen in deze stroom gelukszoekers. Dagelijks zien we de moordpartijen van IS, die al haar gruweldaden uitvoert onder verwijzing naar de Koran waarin dit wordt gerechtvaardigd. Het zoveelste bewijs dat de islam geen religie is, maar een ideologie van de haat. De vijanden van het vrije Westen zijn nu binnengedrongen en de komende tijd gaan we helaas de gevolgen daarvan ondervinden.

Deze week is duidelijk geworden dat er ook meer nepvluchtelingen komen naar Noordoostpolder, Dronten en mogelijk ook Almere en Lelystad. Al jaren kunnen Flevolanders amper betaalbare huurwoningen vinden. Alleen al in Almere staan er meer dan 10.000!!! mensen op de wachtlijsten. Voor de nieuwkomers worden wel woningen gerealiseerd. Leegstaande panden, sporthallen, alles is mogelijk, terwijl ze onze eigen inwoners laten stikken. De PVV zal zich blijven verzetten tegen dit onrecht. Steun ons door massaal PVV te stemmen bij de komende verkiezingen. Mocht u zich zelf politiek willen inzetten in Flevoland of uw eigen gemeente, neem dan contact op met Chris Jansen via deze webpagina of via flevoland.nl. Als er voldoende mensen zijn uit uw gemeente, dan neemt de kans toe dat de PVV de volgende keer ook daar lokaal gaat meedoen.

Chris Jansen
Fractievoorzitter PVV Flevoland

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 15 gasten en geen leden online