Chris Jansen - spreekteksten

Voorzitter, dit college klopt zichzelf in de Tussenbalans eens even flink op de borst. Bijna alles ligt volgens het college op schema en ze zeggen innovatief en ondernemend bezig te zijn. Ook de bestuursstijl wordt geroemd aan de hand van enkele voorbeelden. Als je als buitenstaander dit stuk zou lezen zou je denken dat dit college het beste is dat Flevoland is overkomen in de afgelopen decennia.

Read More

Vandaag is een historische dag. Donald Trump is verkozen tot president van de Verenigde Staten van Amerika. Mooier kan de dag eigenlijk alleen nog beginnen als de PVV op 15 maart 2017 de grootste wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen. Nog een paar nachtjes slapen.
Terug naar de begroting, helaas verandert er al jarenlang helemaal niets. Dit college bakt er steeds minder van. Soms is minder, minder, minder niet goed. En het ergste is dat een meerderheid van Provinciale Staten dit laat gebeuren.

Read More

Spreektekst 13 november 2013
Voorzitter,
De PVV zal zich in haar bijdrage richten op 3 onderwerpen. Het gekunstelde positieve begrotingssaldo, de visieloze en regenteske manier waarop dit college zich presenteert en als derde, het voortbestaan van onze mooie provincie.
Kijkend naar de begroting kan de PVV slechts één ding constateren. Dit college neemt alvast een voorschot op het uitdelen van kadootjes op kosten van de burger. Hiervoor is geen verlanglijstje opgesteld of ingekeken. Nee hoor, dit college weet het zelf gewoon beter.

Read More

chris jansen

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 40 gasten en geen leden online