•  cms retina.full cover

Waarom grijpt niemand in in Dronten? 8 maanden gelden was er een brief van een klokkenluider binnen het gemeentehuis. Er zou een cultuur van angst heersen. De politieke partijen in Dronten deden niets.

Recentelijk zijn er 2 CDA wethouders opgestapt. Vervolgens kwamen tientallen signalen naar buiten van mensen die aangaven dat de politiek in Dronten helemaal verziekt is.

Burgemeester, wethouders en partijen delen allemaal in de malaise. En wat is opnieuw de conclusie? Geen extern onderzoek. Wederom steekt de gemeenteraad haar kop in het zand.

De PVV wil dat er vanuit vanuit het provinciehuis door de heer Verbeek (commissaris der Koning) wordt ingegrepen. Vooralsnog weigert hij in actie te komen. Dit is onbegrijpelijk. Waarom wordt er niet ingegrepen? Wat steekt hierachter?

Wat de PVV betreft hebben de inwoners van Dronten hebben recht op openheid en duidelijkheid. Wie durft dit aan? Of zijn partijen zo verziekt dat zij dit in de doofpot willen stoppen? Als dat zo is wordt duidelijk dat niemand er zit voor Dronten maar alleen voor eigenbelang.

Chris Jansen
Fractievoorzitter

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 54 gasten en geen leden online