Woensdag 29 januari hebben we weer een sterk staaltje (a)sociaal links denken gezien. Op de agenda stond het investeren van geld in Redewaard, een toekomstig woonzorghuis voor mensen met een ernstige vorm van Alzheimer in Almere-Haven.

PvdA, SP, D66 en GL hebben duidelijk gemaakt dat, wat hun betreft, deze mensen kunnen stikken. De reden was dat dit een rijkeluisoord zou worden. Dit is pertinente onzin. Mensen met een AOW en een klein aanvullend pensioen, waarvoor ze zelf jarenlang keihard hebben gewerkt, komen hiervoor in aanmerking.

Daarnaast vindt de PVV het belangrijk dat hier zorg en verzorging nog ouderwets gedegen plaatsvindt. Dus niet slechts 1 keer per week douchen, geen pyama-dagen vanwege een tekort aan handen aan het bed en kwalitatief goed eten. Zaken die helaas in veel reguliere verzorgingshuizen veelvuldig voorkomen, maar hier niet.

De PVV is blij dat we dit voorstel aan een meerderheid hebben kunnen helpen. Zorg is belangrijk, zeker voor onze ouderen.

Verder worden er door dit project in eerste instantie 40 banen gecreƫerd in de zorgsector waar al genoeg banen verloren gaan.Het project zal ook een boost geven aan de omgeving rondom het woonzorghuis en dus een grote verbetering voor Almere Haven.

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 3 gasten en geen leden online