PVV: geen superprovincie zonder referendum

De PVV-Statenfracties in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Flevoland zullen Gedeputeerde Staten in de 3 provincies vragen een referendum te organiseren over de plannen om een superprovincie te vormen.

Het kabinet wil haar plannen om de provincies op te heffen gewoon doordrukken zonder de mening van de burgers te vragen. In de verschillende provincies is er politiek gezien weinig draagvlak voor de superprovincie van de regenteske minister Plasterk.

Het lijkt niets op te lossen, is een historische wijziging van de indeling van ons land en de burgers in de provincie is helemaal niets gevraagd.

"Bij zo'n ingrijpende verandering moet de bevolking zich altijd uit kunnen spreken. Provincies hebben de mogelijkheid een referendum te organiseren en dienen dat nu ook te doen."

R. Dercksen (fractievoorzitter Utrecht)
0655732396

D. vd Sluijs (fractievoorzitter Noord-Holland)
0651635420

J.J. van Klaveren (fractievoorzitter Flevoland)
0621703813

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: PVV +2 zetels! Nederlanders willen hun eigen land weer terug en kiezen massaal voor de enige partij die daar al jaren…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: De Nederlandse overheid moet veel meer doen aan informatievoorziening aan de burger. Dat kan paniek juist voorkomen. W…

by PVV Flevoland

We hebben 10 gasten en geen leden online