PVV: geen superprovincie zonder referendum

De PVV-Statenfracties in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Flevoland zullen Gedeputeerde Staten in de 3 provincies vragen een referendum te organiseren over de plannen om een superprovincie te vormen.

Het kabinet wil haar plannen om de provincies op te heffen gewoon doordrukken zonder de mening van de burgers te vragen. In de verschillende provincies is er politiek gezien weinig draagvlak voor de superprovincie van de regenteske minister Plasterk.

Het lijkt niets op te lossen, is een historische wijziging van de indeling van ons land en de burgers in de provincie is helemaal niets gevraagd.

"Bij zo'n ingrijpende verandering moet de bevolking zich altijd uit kunnen spreken. Provincies hebben de mogelijkheid een referendum te organiseren en dienen dat nu ook te doen."

R. Dercksen (fractievoorzitter Utrecht)
0655732396

D. vd Sluijs (fractievoorzitter Noord-Holland)
0651635420

J.J. van Klaveren (fractievoorzitter Flevoland)
0621703813

Provinciale Staten Verkiezingen 2019

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: Wil je PVV-Tweede Kamerlid worden? Vechten voor ons land en tegen de elite, de EU, de massa-immigratie en de islam?…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @JoostNiemoller: Dit is het grote gevaar. Wat Afshin Ellian hier zegt: "De vernietiging van de middenklasse is de eerste serieuze stap o…

by PVV Flevoland


rutte weg voorkant

We hebben 5 gasten en geen leden online