Per 1 juni zal Joram van Klaveren het fractievoorzitterschap van de PVV in Flevoland overdragen aan Chris Jansen.

Joram van Klaveren: "Het werk als fractievoorzitter in de Staten is vrij intensief in combinatie met het lidmaatschap van de Tweede Kamer. Nu de vergaderstructuur in de Provinciale Staten van Flevoland binnen afzienbare tijd zal wijzigen en de intensiteit van het werk zal toenemen, heb ik er voor gekozen het fractievoorzitterschap niet langer te combineren met mijn verantwoordelijkheden als parlementariër. Als Statenlid zal ik mij, samen met mijn fractiegenoten, blijven inzetten voor het belang van Flevoland.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Chris Jansen met overtuiging en plezier zijn nieuwe functie zal vervullen en wens hem daarbij alle succes toe."

Chris Jansen: "Ik ben er trots op dat ik deze fantastische fractie mag gaan leiden en zal, net als Joram van Klaveren, het heldere PVV-geluid uitdragen en mij inzetten voor een beter, mooier en veiliger Flevoland."

Provinciale Staten Verkiezingen 2019

PVV Flevoland

RT @geertwilderspvv: Wil je PVV-Tweede Kamerlid worden? Vechten voor ons land en tegen de elite, de EU, de massa-immigratie en de islam?…

by PVV Flevoland

PVV Flevoland

RT @JoostNiemoller: Dit is het grote gevaar. Wat Afshin Ellian hier zegt: "De vernietiging van de middenklasse is de eerste serieuze stap o…

by PVV Flevoland


rutte weg voorkant

We hebben 4 gasten en geen leden online