•  cms retina.full cover

In navolging van de Gelderse fractie heeft ook de PVV in Flevoland, op grond van de Wet openbaarheid van bestuur, alle gemeenten in de provincie aangeschreven met het verzoek aan te geven hoeveel islamitische instellingen zich in de gemeenten bevinden.

De PVV wil dat helder is hoeveel moskeeen, islamitische scholen en andere stichtingen/organisaties er op deze grondslag in Flevoland bestaan.

Ook is er gevraagd naar eventuele subsidies die worden ontvangen (heden en verleden) en of er recent bouwvergunningen zijn afgegeven en bouwaanvragen zijn binnengekomen voor nieuwe moskeeen of andere islamitisch "culturele" instellingen.

Wat de PVV betreft is er meer dan genoeg islam in Flevoland. Op basis van de straks in kaart gebrachte islamisering is strikte handhaving en kordaat optreden tegen misstanden veel beter mogelijk. Ook is transparantie als het gaat om nieuw te bouwen moskeeen een absolute noodzaak. Nu worden burgers vaak onjuist, onvolledig of helemaal niet geïnformeerd over de komst van een moskee.

Chris Jansen (fractievoorzitter PVV Flevoland)

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 17 gasten en geen leden online