•  cms retina.full cover

De PVV in Provinciale Staten wil weten of Commissaris van de Koning Leen Verbeek zich gaat bemoeien met de bestuurscrisis in Dronten. De partij vermoedt dat er structureel iets mis is in Dronten omdat er eerder ook al berichten waren dat er in het gemeentehuis een angstcultuur zou heersen. De PVV wil weten of de Commissaris ingrijpt als de problemen inderdaad structureel zijn.

PVV-fractievoorzitter Chris Jansen vindt het vreemd dat de gemeenteraad van Dronten geen onderzoek vraagt naar de cultuur op het gemeentehuis. Volgens Jansen heeft het er alle schijn van dat er een angstcultuur heerst. Het zou volgens hem kunnen dat Dronten het in de doofpot wil stoppen. Een anonieme klokkenluider stuurde in mei een anonieme brief naar Omroep Flevoland waarin de angstcultuur werd aangekaart. 

Een paar weken geleden ontstond een bestuurscrisis toen de twee CDA-wethouders uit het college van burgemeester en wethouders stapten. De twee overgebleven wethouders en de burgemeester gaan zonder het CDA verder tot aan de verkiezingen volgend jaar.

Luister ook het interview op omroep Flevoland

Provinciale Staten Verkiezingen 2019

PVV Flevoland

RT @NicoleMoinat: Dit is echt te bizar voor woorden! Dit kan alleen in Nederland! Sterkte aan de betrokkenen bij het horen van dit idiote v…

by PVV Flevoland


rutte weg voorkant

We hebben 3 gasten en geen leden online