•  cms retina.full cover

Negatieve gevolgen klimaatakkoord

De groene gekkies hebben het eindelijk voor elkaar. Dankzij de huidige coalitie partijen in Den Haag en in Flevoland moet u de komende jaren fors gaan betalen voor de onzinnige gedachte dat wij het klimaat kunnen beïnvloeden. Klimaatverandering vindt al plaats sinds het ontstaan van de aarde, zelfs toen er nog geen mensen rondliepen. De veranderde activiteit van onze zon, de inslag van een grote meteoriet, vulkaanuitbarstingen, etc. zijn hiervoor al eeuwenlang verantwoordelijk. Denken de groene gekkies nu echt dat wij als mens verantwoordelijk zijn voor ijstijden of vulkaanuitbarstingen? De gedachte dat wij het klimaat kunnen beïnvloeden is simpelweg belachelijk. Maar het onlangs gesloten klimaatakkoord beweert van wel. En juist vanwege die idiote gedachte moeten wij de komende jaren per inwoner duizenden euro’s extra gaan betalen voor zinloze maatregelen. Iedereen moet in het klimaatakkoord overstappen van gas naar een andere vorm van energie. Het meest belachelijke alternatief, het verbranden van hout, is daarbij populair. Noem het maar boerenslimheid, maar voor hout heb je bomen nodig en die moeten toch juist worden gered??? Daarnaast zal uw energierekening honderden euro’s omhoog gaan, omdat groene energie veel duurder is. En het effect is zinloos.

Ook wordt de zwarte piet (die niet meer zwart mag zijn volgens sommige idioten) neergelegd bij de boeren. Onze boeren die zorgen voor voedsel. Want volgens de groene gekkies worden natuurgebieden negatief beïnvloed door de uitstoot van stikstof en de boeren zijn de grote boosdoener. Ze draaien onze boeren de nek om vanwege duurzaamheid sprookjes. Dit vindt de PVV ronduit schandalig. Gezonde bedrijven dwarszitten voor sprookjes, hoewel je eerder kunt spreken van nachtmerries. Gevolg hiervan zal zijn dat het aanbod van vlees, zuivel en gewassen zal teruglopen. Iedereen weet dat schaarste prijzen zal opdrijven. Dus uw boodschappen worden fors duurder. De groene gekkies vinden al veel langer dat we minder vlees en zuivel moeten nuttigen, dus ook hier krijgen zij hun zin.

Wat de PVV stoort is dat dit er zomaar doorheen wordt gedrukt zonder dat u als inwoners mag zeggen wat u ervan vindt. Juist hiervoor is een referendum het ideale middel. Maar dat willen de meeste partijen niet, omdat ze bang zijn dat u wel uw verstand gebruikt en tegen hun beleid stemt. Helaas is er geen referendum meer, met dank aan o.a. VVD en D66, de grootste anti-Democraten van deze tijd. Zij willen samen met PvdA, GroenLinks, CDA, enz. u dwingen tot keuzes. Hun keuzes.

Zolang er geen referendum mogelijk is, blijft er maar 1 oplossing over. Stem bij de volgende verkiezingen op de PVV om weer over uw eigen toekomst te mogen beslissen. Dit voorkomt ook dat uw kinderen op school deze groene onzin moeten aanhoren. Kinderen worden doodsbang gemaakt met deze belachelijke verhalen. Wat de PVV betreft is dit geestelijke kindermishandeling.

Chris Jansen
Fractievoorzitter PVV Flevoland

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 3 gasten en geen leden online