•  cms retina.full cover

Op 27 november 2019 ben ik beëdigd als PVV Tweede Kamer lid. Een enorme eer en een schitterende uitdaging. Deze kans komt misschien maar één keer in je leven langs, dus ik heb hem met beide handen aangegrepen. Nu kan ik het echte PVV geluid en onze standpunten op het hoogste podium uitdragen.
Laat ik beginnen met iedereen te bedanken voor de felicitaties. Ik heb er in de afgelopen dagen honderden gekregen en geprobeerd, waar mogelijk, iedereen persoonlijk te bedanken. Heb ik u niet persoonlijk bedankt, dan heb ik uw bericht gemist of nog niet eens gezien. Excuses daarvoor.

Velen vragen ook of ik actief blijf in Provinciale Staten van Flevoland en in de gemeenteraad van Almere. Helaas moet ik concluderen dat een combinatie van alle 3 de functies (vrijwel) onmogelijk is. Provinciale Staten vergaderen op woensdag en de gemeenteraad op donderdag. Op deze dagen vergadert de Tweede Kamer ook, dus dat maakt het ingewikkeld. Ik vind dat ik als gekozen volksvertegenwoordiger de plicht heb om mijn stem uit te brengen, of dit nu de gemeenteraad, de provincie of de Tweede Kamer is. Dit betekent dat ik keuzes zal moeten maken.
Mijn intentie is de gemeenteraad van Almere te verlaten zodra de opvolger gereed is en ik mijn werkzaamheden en portefeuilles op een goede manier heb overgedragen.
Ook Provinciale Staten van Flevoland zal ik op termijn moeten verlaten. Ik ben fractievoorzitter en moet het goede voorbeeld geven. Dit kan alleen als je er bent en voorop gaat in de politieke strijd.
Voor beiden geldt dat er uitstekende opvolgers binnenkort klaar staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij het echte PVV geluid net zo luid zullen laten horen en uw belangen zullen verdedigen.
In overleg met beide fracties bepalen we wanneer het moment daar is.

Dankzij uw steun ben ik raadslid en Provinciale Staten lid geworden en nu dus ook Tweede Kamer lid. Daarom beloof ik u dat ik nooit zal vergeten waar ik vandaan kom. Ik ben Almeerder. Ik ben Flevolander. Als ik in Den Haag iets kan bereiken voor Almere en Flevoland zal ik me daar keihard voor inzetten. En ja, ik zal natuurlijk ook stiekem een oogje in het zeil houden. Daarvoor ben ik betrokken genoeg, hoewel sommigen het als eigenwijs zullen bestempelen ?

Chris Jansen
PVV’er

Campagne

Geert campagne

Provinciale Staten Verkiezingen 2023-2027

 Klik op de foto voor het verkiezingsprogramma.

Geert campagne

Twitter response: "Could not authenticate you."

We hebben 157 gasten en geen leden online